Text/HTML

Wij verzenden bijzondere pakketten

Bij DPD zjn we ervan overtuigd dat elk pakket dat we verzenden of bezorgen bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon, een organisatie of misschien wel voor een hele industrie. Er is altijd iemand die een pakket verzendt of verwacht. Deze mensen staan bij ons centraal. Dat zie je terug in onze manier van werken, dat is DPD.

Eén van de grotste koeriersdiensten

Dagelijks zorgen we ervoor dat 2,5 miljoen pakketten hun eindbestemming bereiken, bij mensen thuis of bij bedrijven. Om dit te realiseren beschikken wij over het sterkste internationale netwerk op de baan. Darmee zijn we één van de grotste koeriersdiensten van Europa. Wereldwijd werken op meer dan 800 locaties 24.000 mensen en rijden 18.000 voertuigen op de weg. De belangrijkste aandeelhouder van DPD is de GeoPost-groep, met een aandeelbestand van 83,32%. De GeoPost-groep is een dochterbedrijf dat volledig eigendom is van de Franse La Poste.

Het DPD-team

Hier in België staan ruim 300 mensen klaar om onze klanten en hun klanten te bedienen. We werken vanuit 5 vestigingen (Aalter, Boortmeerbeek, Courcelles, Flémalle en Mechelen) door het hele land. We willen namelijk dicht bij onze klanten staan en houden van een persoonlijke benadering.

Total Zero

Sind juli 2012 transporteert DPD alle verzonden pakjes CO2 -neutraal. Daar betalen onze klanten trouwens niets extra voor. DPD heeft zelf gekozen voor klimaat neutrale verzendingen in België en doet dit bijna overal in Europa onder de naam Total Zero.

Text/HTML